Kedves Látogató!

Csizmadia Ágnes vagyok, az Aryan Természetgyógyász Oktató-és Egészségnevelő Központ igazgatója. Szeretettel köszöntöm, és egyben örülök, hogy ránk talált, megtisztel figyelmével. Központunk alapításakor legfőbb célom az volt, hogy minél több embernek tudjunk segíteni, akik az alternatív gyógyászatban bízva szeretnének elindulni a tanulás-fejlődés-öngyógyítás-szakemberré válás útján.

agnes
Ezt az utat jómagam is bejártam, sőt járom mostanáig. A folyamatos fejlődés, tanulás híve vagyok! Jelen munkám a HIVATÁSOM az ÉLETFELADATOM, minden eddigi szakmámat használva szakmai oktató és terapeuta vagyok az Aryan Természetgyógyász Oktató-és Egészségnevelő Központunkban. Munkámban a teljességre törekszem.
A test-lélek-szellem egységét segítek helyreállítani.

 

NEM GYÓGYÍTOK, MEGTANÍTOK GYÓGYULNI!
Csodálatos szakemberektől tanultam Magyarországon és külföldi tanulmányi útjaimon egyaránt. Hálás vagyok mindazért a tudásért, melyet tőlük kaptam, kaphattam. Oktatóinkat nagy körültekintéssel választom ki.
Színvonalas képzéseinken, Egészségnevelő Központunkban Ön/Önök is megismerkedhetnek velük, valamint a természetes gyógymódok több területével.
Válasszon-válasszanak szívük szerint!

Várjuk Önöket szeretettel!

Csizmadia Ágnes