Miért érdemes bennünket választani?

…. ha tanulni szeretne:

Mert nálunk a minimum létszám…

A masszőr képzések már 4 fő, a természetgyógyász képzések már 12 fő jelentkezése esetén is indulnak, így nem kell attól tartanod, hogy a képzések elmaradnak vagy csúsznának!

Maximum létszám

Filozófiánk szerint egy elméleti képzésen maximum 22-25 fő vehet részt, míg a gyakorlati képzéseken maximum 10-12 fő. Úgy gondoljuk, hogy oktatóink ekkora létszám mellett elegendően nagy figyelmet tudnak fordítani a személyes fejlesztésre is.

Nincsenek rejtett költségek

A tanfolyamok díjai mindig pontosan fel vannak tüntetve!
A tanfolyamok árában benne vannak a használt olajok, krémek, fertőtlenítők költségei is. A vizsgadíjakat szerződésben rögzítjük. A Vizsgadíj tartalmazza a magyar és angol nyelvű tanúsítványt, valamint Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) vizsga esetén a rész- vagy szakvizsgák igazoló szelvényeit, és a bizonyítványt.

Igényes helyszíneinken figyelünk a megfelelő körülmények megteremtésére

Oktatótermünk kellemes, barátságos, jól megközelíthető, oktatási eszközökkel, ábrákkal jól felszerelt. Masszőr képzésekhez biztosítunk kényelmes, esztétikus masszázs ágyakat, hangulatos fényviszonyokat, megfelelően fűtött helyiségeket.

Holisztikus szemlélet

Minden tanfolyamon kiemeljük a prevenció (megelőzés) fontosságát, holisztikus megközelítéssel tanítunk gondolkodni.

Kiváló oktatók

Oktatóink neves szakemberek, akik szívvel-lélekkel adják át tudásukat, és maguk is gyakorló terapeuták.

Gyakorlás, felkészülés a vizsgákra

Az otthoni gyakorlások mellett lehetőséget biztosítunk helyi gyakorlatokra is. Amennyiben szükséged van egyéni felkészülésre, oktatóink készséggel állnak rendelkezésedre. Egyeztetés alapján segítenek tesztekkel, vagy akár a gyakorlás során személyes tanácsokkal.

Továbbképzések

Folyamatos továbbképzéseket biztosítunk végzett hallgatóinknak.

Oktatások során egymáson gyakoroljuk a tanultakat

Tehát az elméletet azonnal átültetheted a gyakorlatba. Sőt!!!!! Átélheted, megtapasztalhatod, megérezheted a tanultak csodálatos hatásait.

Segítünk eligazodni a jogszabályokban, amelyek a működést szabályozzák, segítünk berendezni szalonod, beszerezni a megfelelő krémeket olajokat

Ahhoz, hogy elindulj, új szakmád, hivatásod első lépéseiben segítünk Neked, így időt és nem utolsó sorban pénzt spórolhatsz. Nyugodtan vállalkozhatsz. Ismertetjük a jogszabályokat, amelyek a működést szabályozzák. Adunk néhány címet, ahol olcsón, jó minőségű alapanyagokhoz jutsz, valamint esztétikus ágyakat, bútorokat, kiegészítőket vásárolhatsz.

…és nem utolsó sorban

megtekintheted sikeres végzett hallgatóink kedves ajánló sorait, működő vállalkozásaik képeit oktatóközpontunkban.

Várunk szeretettel képzéseinken és Egészségnevelő Központunkban!

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a SHOP-ra