Gyakran Ismételt Kérdések

Technikai kérdések

Hogyan tudom kifizetni a kurzus díját?
  • Banki átutalás (regisztráció és a kurzus megrendelése után díjbekérőt küldünk számodra, az utaláshoz szükséges minden adattal). A teljesítés után automatikusan számlát küld a rendszer, a befizetett összegről. Ezért kérnénk pontosan a regisztrációkor a számlát igénylő adait!
  • Központunkban készpénzzel (6600 Szentes, Horváth Mihály u. 4/ B. vagy Budapest XIII. kerület, Tátra utca 24. 7-es csengő ) Amennyiben személyesen szeretnél fizetni, várunk szeretettel. Készpénzes számlát fogunk készíteni a számodra. Ebben az esetben, kérlek, az alábbi telefonszámon egyeztessünk időpontot: +36 30 383 2023. Így, minden további kérdésedre személyesen tudunk válaszolni.
  • Bankkártyával (a fizetési módnál előre kérjük a teljesítést).
Átutalás esetén mennyi idő áll rendelekzésre a kurzus díjának kiegyenlítésére?
  • A fizetési határidőt a díjbekérőn olvashatod.
A vizsgadíj is beletartozik a kurzus árába?

Nem. A vizsga az OKFO hatásköréhez tartozik, ezért a vizsgadíjak is hozzájuk futnak be. A regisztráció után, ahogy megkezdődik a képzés, küldeni fogunk egy részletes tájékoztatót, mely a vizsgaközpont által kiadott összefoglalót tartalmazza. Itt olvasható lesz a vizsgák időpontja, a vizsgákra való jelentkezések határidejei. A vizsgadíjak és a kifizetéshez szükséges bankszámlaszám is.

Távoktatás esetén hogyan történnek az órák megtartása?

A távoktatásos kurzusok egy professzionális oktatási portálon keresztül biztosítják hallgatóink számára a tananyagokat. Egy-egy tantárgy (modul) fejezetekre bontott tananyagokat tartalmaz. Minden fejezet után számonkérő teszt található, mely segíti a feldolgozást. Szöveges és képi megjelenítéssel is biztosítunk anyagokat.

Egyes témakörök Zoom-os rendszeren, webkamerán keresztül zajlanak, melyről felvétel is készül. 

A tananyagok, mind szakmailag, mind tanulásmódszertanilag szakemberek által készültek, a legoptimálisabb rögzítést (megtanulást) biztosítva.

Tudnotok kell, bár sok iskola kiemeli, hogy minden tananyag egyforma, nálunk pedagógus, pszchiológus, természetgyógyászok készítették a kurzusok anyagait. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű, a korral lépést tartó, ám, a személyességet is megtartó képzésre.

Igyekszünk, az életre tanítani! Továbbá, szakmát tanítani! Egyfajta szellemiséget átadni, mely meghatározó lesz a későbbi munkához. 

 

 

Kurzusokkal kapcsolatos kérdések

Kell valamilyen előképzettség egy kurzus elkezdéséhez?

Kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül várunk mindenkit szeretettel.

Azonban, a természetgyógyász képzések állami, egészségügyi szakbizonyítványt tudnak adni és ehhez, hogy bizonyítványt szerezhess,  előfeltételként az érettségi bizonyítvány szükséges.

Ayurvédikus képzéseink tanúsítványt adnak, ehhez a képzési formához nem előfeltétel az érettségi bizonyítvány megléte.

Azonban, az ayurvédikus képzéseink és a természetgyógyász képzés AMM terápiák szakképzés integrálásával, ezen képzés is állami egészségügyi szakbizonyítvány megszerzését biztosítja, az integrál képzéshez szükséges az érettségi bizonyítvány.

(Láthatod, hogy bármit szeretnél tanulni, ami az egészséged érdekében Téged tanít, felemel, bátran válaszhatsz az összes kurzusunk közül. Menet közben, ha úgy érzed, akár tanúsítványt, akár bizonyítványt is szerezhetsz – később, akár terapeautává is válhatsz)

A masszőr képzéseinkhez nem szükséges érettségi bizonyítvány. Az átvettt tanúsítványokkal a munka megkezdhető.

 

Bizonytalan vagyok, hogy ezt az iskolát válasszam, illetve melyik kurzus való nekem. Mit tegyek?

 

Hívj bátran! Beszélgessünk, majd ha számodra fontos, előzetes időpont egyeztetéssel látogass el hozzánk, nézz szét központunkban, ismerkedj meg velünk!

Az oktatási anyagainkat betekintéssel megmutatjuk Neked, láthatod a képzések tematikáját, azt, hogyan dolgoztuk fel az anyagot. Megérezheted, hogy könnyű vagy nehéz lehet Neked ezt tanulni. Lesz személyes kontaktus Velünk, fogod látni, hogy bármikor kérdezhetsz, ha segítségedre lenne szükséged.

Amennyiben regisztrálsz, még akkor is van időd eldönteni, hogy kifizeted-e az adott kurzust. Ha mégsem ezt szeretted volna, az utalás teljesítésének elmaradásával minden probléma nélkül elállhatsz a kifizetéstől. Ekkor mi töröljük a díjbekérőt.

 Ha átutalod a tandíjat, aznap, de legkésőbb másnap a teljes tananyag a rendelkezésedre áll, ekkor már megszületik a szerződés közöttünk.

Mivel az anyagaink letölthetők, nyomtathatók, így azok már a rendelkezésedre állnak.

 

Megkapom a vizsga felkészüléshez a PowerPoint anyagokat?

Az oktatók által használt Power Pointos anyagokat nem tudjuk a rendelkezésetekre bocsátani.

Azonban, ezek az anyagok nyomán készültek a Ti nyomtatható anyagaitok.

Kapok valamilyen igazolást ha elvégzek egy képzést?

Minden esetben.

Az állami vizsgákkal záródó modulok esetén igazoló lapot, jelentkezési lapot a vizsgákhoz, melyek igazolják, a modul elvégzését. Ezekkel a dokumentumokkal lehet jelentkezni az állami vizsgákra.

A saját fejlesztésű kurzusaink szintén államilag elismert, regisztrációs számmal ellátott kurzusok.

Mindegyike tanúsítványt ad, melyet a kurzusok elvégzése után átadunk hallgatóinknak.

A fenti képzések mindegyike munkavállalásra alkalmas bizonyítványt vagy tanúsítványt ad.

(Azt tudd, hogy, a természetgyógyász képzéseknél a bizonyítvány a komplex képzésre vonatkozik, azaz, akkor szerezhető meg, ha a két alapmodul és egy szakmodulból is sikeres vizsgát teszel. A modulok egyenkénti teljesítése rész-vizsga igazolással.)

 

Mennyi ideig tartanak a képzések?

A képzések időtartama kurzusonként változó. 

A képzések szakmai tartalmánál minden esetben megadjuk, az egyes modulokra szánt időtartamát.

(Viszont, egyes képzéseink, akár saját időbeosztás szerint tanulhatók. Szükség esetén segítünk áttervezni a korábban ajánlott ütemtervet is.)

A gyakorlati képzéseink teljes óraigényét és idejét a képzés megkezdésekor megkapják a hallgatók. Így, előre tudjátok tervezni a megjelenést.

Tudok munkát vállalni az itt megszerzett képzésekkel külföldön?

Igen, azonban országonként változók, az erre vonatkozó rendeletek.

Több hallgatónk is sikeres vállalkozást indított, a Nálunk megszerzett végzettségekkel. Ők más-más országban dolgoznak. Egyes engedélyeztetési eljárások kiegészítés nélkül elfogadták tanúsítványainkat, a bizonyítványt. Azonban, előfordult, hogy iskolánktól hivatalos dokumentáció formájában bekérték a képzés pontos szakmai tartalmát, óraszámát és esetleges szakmai gyakorlati időt. Mi minden esetben elkészítjük, magyar és a kért nyelven, valamint a hallgató rendelkezésére bocsátjuk. Így, az engedélyeztetési eljárások minden esetben sikerrel jártak.

Honlapunkon ITT olvashattok néhány külföldön dolgozó szakmai sikeréről. 

Hol tudok megszállni, ha tantermi képzésre érkezem?

A hallgatóink legkedveltebb szálláshelyeit, az elmőlt évek alapján ITT tudod megnézni.

COVID-19 járvánnyal kapcsolatos kérdések

Kell oltási igazolvány a tantermi képzések részvételéhez?

A képzések egy részét online is oktatjuk, bátran megkezdheted tanulmányaidat nálunk. 

A tantermi kurzusokhoz járvány időszakban negatív COVID-19 teszt szükséges.

Továbbá, a járvány végezetével a fenti teszttől is eltekintünk. Amennyiben a törvény másként rendelkezik, az adott rendelkezést betartjuk. 

Ha esetleges betegség miatt egyes órákon nem tudsz megjelenni, akkor felvétel formájában számodra elküldjük, ezért nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz.

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a SHOP-ra