Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ayurvéda elmélet I. szint

március 11. - március 12.

40000Ft
Ayurvédikus képzés – elmélet I.

Ayurvédikus képzés – elmélet I.

40 000 Ft

Alkalmanként 2 nap

A masszázs természetesen egy gyakorlati tevékenység, mely önállóan is alkalmas ahhoz, hogy masszőrként Tanúsítványt szerezzen, és dolgozhasson. Azonban az Ayurvéda egy átfogó tudomány, egy gyógyászati rendszer, mely megismerésével mind a masszázsban, mind a saját egészségmegőrzése területén hasznos tudásra tehet szert.

Az egész testet érintő gyógytevékenység. A masszőr olajjal, illetve krémmel bekent testfelületen a kéz különböző részeivel dolgozik. Elméleti alapját a testet behálózó láthatatlan energiavonalak fogalma képezi. Az indiai filozófiatörténet bizonyítja eredetét. A köztudatban az terjedt el, hogy a keleti masszázstípusok (pl.: indiai, thai) lazítanak el leginkább.

Az energiavonalakon elhelyezkedő akupresszúrás pontok szervekkel tartanak kapcsolatot. Masszázs alkalmával áttörhetők a pontokban keletkezett gátak, mellyel segíthető az energia újbóli áramlása, az egészségi állapot helyreállítása. Speciális indiai zenére a páciens a terápia során mindvégig meditatív állapotban van. Ebben a zónában a belső fiziológiai folyamatok kiválóan harmonizálódnak.

Kiválóan alkalmas:
– stressz okozta feszültség oldására, testi-lelki harmonizálásra,
– mozgásszervi bántalmak fájdalommentes kezelésére,
– ízületi és gerincbántalmak gyógyítására,
– reumatikus panaszok enyhítésére,
– élénkíti a vér- és nyirokkeringést,
– a test méregtelenítésére,
– az öngyógyító folyamatok aktivizálására.

Részletek

Kezdés:
március 11.
Vége:
március 12.
Összeg:
40000Ft