Életmód tábor

A nálunk regisztrált Hallgatóinknak szervezzük évente egyszer, minden év július első hetében.

Amennyiben a létszám indokolttá teszi, úgy még egyszer – szeptember első hetében is szervezünk egy tábort.

Hallgatóinkat automatikusan regisztráljuk, külsősöknek bővebb információval szolgálunk a +36303832023 -as telefonszámon.

 

A komplex Természetgyógyász képzést a 11/ 1997-es N.M. Rendelet szabályozza.

E Rendelet szerint Magyarországon szakbizonyítvány szerezhető azon szakon, mely szakképző modult a Hallgató választja szakágként.

A képzés a következőképp alakul:

  • Eü. modul
  • Tgy. modul + egy hozzá tartozó Életmód Tábor
  • Egy választott szakmodul ( Fitoterápia, Akupresszúra, Alternatív mozgás és masszázsterápiák, Fülakupunktúrás Addiktológia, Kineziológia, Reflexológia )

 

Az Életmód Tábor a Természetgyógyász – Szakbizonyítványt adó képzés részeként szerepel.

A képzéseinkre való jelentkezéskor megadjuk a Tábor pontos időpontját, az esetleges részletfizetés költségeit. Erről e-mailben a Start levélben és a hozzá csatolt szerződésben is tájékoztatjuk Hallhatóinkat.

A tematikáját minden Hallgató az érkezést követően saját kis füzetben megkapja, melyben még jegyzetelési lehetőségeket is biztosítunk. Az előadó tanáraink elérhetőségével, így, ha későbbiekben szükség lesz tematikus segítségre, minden előadónk szívesen áll rendelkezésre.

A 2022-es nyári Tábor (június 30. – július 3.) fontosabb információi:

A Tábor helyszíne: Orosháza- Gyopáros – Erdei Tábor

A tábor költsége: 89.000 Ft mely tartalmazza a szállást, étkezést, programokat, átadott anyagokat.

A költség fizetése két részletben történik:

1. Részlet: 45.000 Ft 2022.03.05-ig, vagy később regisztrált Hallgatóknak, a regisztrációkor.

2. Részlet: 44.000 Ft. 2022.05.05-ig

Egy saját élményű, bentlakásos program. Sok szakmai előadással, szelíd testmozgással, mely hiánypótló, avagy a lexikális tananyag kiegészítését szolgálja.

Úgy kell rá készülni, mintha egy konzultációs blokk lenne, ahol gyakorlatként reggelente  testmozgással kezdünk, napközben sok-sok újat tanulunk, este pedig ismerkedünk, beszélgetünk, segítünk mindenkinek a megfelelő szak kiválasztásában azzal, hogy betekintést mutatunk egy-egy szakmodul gyakorlatába.

Továbbá vegyes, reform jellegű étrenddel készülünk, mely életmód és szemléletformáló. Természetesen figyelembe véve az esetleges diétás igényeket. ( vegetáriánus , vegán, illetve  egyéb érzékenységek )

Az étrendünk glutén és tejmentes, azonban az erre nem érzékenyeknek a reggeli ki van egészítve teljes kiőrlésű pékáruval. Napi háromszori étkezés biztosított. Előnyben részesítjük a friss, vagy kevésbé hőkezelt élelmiszereket.  (aki sokat nassol, érdemes gyümölcsöket hoznia, mert minden üzlet messze van a Tábor helyszíntől)

A helyszín végtelen egyszerű, barátságos, erdei szállás. Távol a város zajától. Igazi meghitt kirándulóhely.  A Gyógyfürdő közelsége a szabad programon lehetőséget nyújt a fürdőzésre.

A Tábor tematikáját minden Hallgató az érkezést követően saját kisfüzetben megkapja órarend szerű beosztással. A füzetben még jegyzetelési lehetőségeket is biztosítunk. Az előadó tanáraink elérhetőségével, így, az ott tanultak mind egy helyen rögzíthetők, ha későbbiekben szükség lesz rá, felidézhető. Valamint minden előadónk szívesen áll rendelkezésre további felkeresés után.

Hozni valók: Jókedv, szeretet!

  • jóga matrac
  • egyszerű öltözék
  • egy puha kisebb pléd
  • esernyő
  • szúnyog riasztó
  • fürdőruha, naptej, törölköző…strand felszerelés
  • gyümölcs – max. 2 kg.
  • készüljünk hidegre, melegre, esetleg esőre, napsütésre!

Megközelítés útvonala:

Mivel a Tábor helyszíne a fürdőn túli erdőben van, ezért kissé körülményes a navigációm.
Viszont az a tapasztalat, hogy szükséges. Telefonon nagyon nehéz az útbaigazítás, ha netán eltévednétek. Nehezíti a telefonos kapcsolattartást a térerő akadozása is.
Ezért szeretném kérni e dokumentum nyomtatását! Legyen Veletek az úton!

A.) útvonal: Pl.: Budapest- Kecskemét – Kiskunfélegyháza – Itt kell lecsatlakozni az autópályáról– Csongrád – Szentes – Orosháza – Gyopárosfürdő
B.) útvonal: Pl.: Szeged – Hódmezővásárhely – Orosháza – Gyopárosfürdő – (Dél Dunántúlról, Kecskemétre, vagy Szegedre való becsatlakozással)
C.) útvonal: Pl. Debrecen, Békéscsaba, Orosháza-Gyopárosfürdő,
D.) útvonal: Pl. Miskolc-Szolnok, Szarvas, Orosháza-Gyopárosfürdő
Szükség esetén próbálunk – természetesen – telefonos segítséget is adni: +36-30-383-2023

A. B. útvonalról érkezők:
Orosházán az első körforgalmat elhagyva egyenesen (ez fontos, mert először a körforgalomnál látható a Gyopárosi fürdő tábla. Ezt el kell hagyni! ) Tehát tovább egyenesen a központ felé a síneken áthaladva, de még abban a kereszteződésben balra fordulni! Szintén tábla mutatja a Gyopárosfürdőt ( innen a piros nyilat követni )

C. D. útvonalról érkezők:
Orosháza centrumból érkeznek. Szentes irányába kell a városból kifelé haladni. Az első lehetőségnél, mely Gyopárosfürdőt mutatja, jobbra kell fordulni. ( innen a piros nyilat követni ) Ezen a bekötő úton hosszan a sínekkel párhuzamosan egyenesen kell haladni. ( a sínek bal kéz felől ) Túlhaladva a Gyógyfürdőhöz vezető kereszteződésen (Fasor u.) Kb. 500 m-re kell ismét balra fordulni.
(ismét átmegyünk a síneken)

A Tópart Panzió táblát elhagyva még tovább haladni. A sínektől a harmadik bekötő úton (egy Y alakú kereszteződésben) balra kanyarodni és egy kis külterületi zöld növényekkel szegélyezett, erdei úton kb. 100 m megtétele után lesz látható a tábor bejárata szintén a bal oldalon.
(A tábor bejárata mellett balra van egy zárható aszfaltozott foci pálya – ott lehet parkolni az autókkal)

Nagy szeretettel várunk!

Az Aryan oktatói csapatából: Orsi, Juditka, Éva néni, Nelli, Ricsi, Tamás, Ági, Zoli

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a SHOP-ra