Masszőr képzések

Az Aryan Természetgyógyász Oktató- és Egészségnevelő Központ az AMM (Alternatív Masszázs- és Mozgásterápia) keretein belül képez masszőröket.

A képzésbe bárki bekapcsolódhat – a javasolt sorrend szerint – fentről lefelé, de a gyakorlati masszázsokon keresztül alulról felfelé is el lehet kezdeni, így javasoljuk, hogy nézze át a teljes folyamatábrát, és a lap aljáig minden részletet alaposan tanulmányozzon át.

Jelentkezem online az AMM (Alternatív Masszázs- és Mozgásterápia) – elmélet távoktatásban folyamatosan tanfolyamra

Az AMM Masszőrképzés folyamatábrája:

A fenti sorrendben, fentről lefelé elvégzett képzés Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK, régi nevei ENKK, illetve korábban ETI) vizsgás Természetgyógyász- AMM terapeuta képesítést ad a 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerint.Ha Ön szeretné az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ bizonyítvány megszerzéséig végig tanulni az összes szükséges részt, akkor felveheti a fenti modulokat saját ütemterve szerint is. Ha Ön nem kíván bizonyítványt szerezni, akkor pedig a gyakorlati órákon bátran tanulhat, mivel a gyakorlati masszázs képzések önállóan is felvehető képzési formák. Ezek így az alulról építkezés lehetőségét is biztosítják egy-egy gyakorlati masszázs képézés elvégzésével.A képzés alatt ajánlott saját élményű jóga vagy tai-chi foglalkozásokon is részt venni.

A kapott tanúsítvány(ok) birtokában önnek lehetősége van munkát vállalni, és tevékenységét “fizikai közérzet javító szolgáltatásként” végezheti. Megjegyzés: a fizikai közérzetjavító szolgáltatás TEAOR alatt nem kérnek szakbizonyítványt a működési engedély kiadásához, elég a gyakorlati képzés tanúsítványa.  Így kortól, nemtől, vagy végzettségtől függetlenül bárki vállalkozhat!
Fontos hangsúlyozni, hogy a teljes képzést elvégző személy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) vizsgák után az AMM masszőr végzettség mellett természetgyógyász végzettséget is kap.Az AMM Masszőrképzés gyakorlati elemeit részletesen az alábbi linkekre kattintva tudja áttanulmányozni:

Jelentkezem online az AMM (Alternatív Masszázs- és Mozgásterápia) – elmélet távoktatásban folyamatosan tanfolyamra

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a SHOP-ra